Bert Visscher als trouwambtenaar in Prinses op de Erwt

Na het grote succes van de met 5 sterren bekroonde De Nieuwe Kleren van de Keizer brengt Langhout Theaterproducties dit jaar het sprookje De Prinses op de Erwt naar de Nederlandse theaters. Niemand minder dan Cabaretier Bert Visscher is aan het einde van deze voorstelling te horen als trouwambtenaar. De hoofdrollen worden gespeeld door Femke Hermans (o.a. Nijntje op de fiets) en Joost Kamer (o.a. Elizabeth, Sound of Music en De Tweeling). De Prinses op de Erwt is een vrolijke bewerking van het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen. De voorstelling is vanaf 24 september 2017 t/m 13 mei 2018 te zien door heel Nederland.

Prinses op de Erwt
Prins Koen moet trouwen, maar hij vindt meisjes stom. Tot hij in het bos Annabel tegen komt. Is dat meisje wel geschikt om met hem te trouwen? Dankzij konijnen en natuurlijk de erwt komt gelukkig alles goed. Een avond met vrolijke liedjes, mooie kostuums en veel humor wordt op ludieke wijze het sprookje van prinses Annabel verteld. Een familievoorstelling voor jong en oud!

Naast Femke Hermans en Joost Kamer worden de overige rollen gespeeld door: Sanne Franssen, Brian Verhagen, Annebeth Moolenburgh en producent van de voorstelling Hans Langhout. De regie is in handen van Benno Hoogveld en muziek is gemaakt door Jasper Westerhof. De Prinses op de Erwt is vanaf 24 september 2017 t/m 13 mei 2018 te zien door heel Nederland.

,

Geef een reactie