Javier Guzman ook op Paaspop vlijmscherp

javier guzman

Foto (c) Marcel Hakvoort, Archief MaxaTheater.nl

Cabaretier Javier Guzman trekt al vele jaren volle zalen met zijn authentieke theaterprogramma’s, in het verleden excelleerde Guzman door cabaretprogramma’s te schrijven over zijn verslavingsproblematieken en de daarbij ontstaande randproblematiek. De laatste jaren tourt Guzman met totaal ander thema’s langs de theaters. Dit seizoen staat hij in de theaters met zijn voorstelling Ga-Bie-Jer, én op Paaspop.

Omstreeks 15:00 vond de aanvang plaats van het optreden van Guzman op Paaspop in de theatertent. En het ontvangst was overweldigend, even overweldigend als Guzman’s performance. Guzman vertelt over Numbukto, zijn sponsorkindje die geen tekeningen stuurt en zijn relatie. Net zoals in de Theaters is Guzman ook op Paaspop vlijmscherp. Hij doet niet onder aan zijn collega-cabaretier Hans Teeuwen die op hetzelfde moment op Mainstage zijn kunstje aan het doen is.

,

Geef een reactie