Opstaan op Paaspop met The Stand Up Club

paaspop zaterdagEn toen was het al weer half 2 op de zondag(‘ochtend’), om de ochtend rustig aan te beginnen was er de Stand-up comedy club in de theatertent. MC en cabaretier Tim Hartog nam zijn comedybende mee naar Schijndel om de vroege vogels te entertainen.

De eer was aan Kasper van de Laan om als eerste van 100 het publiek te vermaken. Kasper vertelt over zijn vriendinnetje Linda, eh, Pretra en hoe hun relatie verloopt. Pure relatieproblematieken zoals communicatie, samen slapen en de typische vrouwenlogica. Hoogwaardige thema’s zoals babyzwemmen en bananengroei vormen de rode draad. Lekker hersenloos om lekker bij te ontkateren.

Niet alleen Kasper van de Laan betrad het podium, ook nieuwkomer Daan van der Hoeven en Ryan Panday verschenen in de theatertent. Panday vertelt over zijn datingleven, hij vertelt dat hij sinds kort in een relatie zit. Je raad het al, humor in het kwadraat!

,

Geef een reactie