Hans Teeuwen terecht op het Paaspop hoofdpodium

paaspop zondag Hans TeeuwenOm half 4 op de zondagmiddag trok Hans Teeuwen naar Apollo op Paaspop voor een optreden van pak en beet een uur. De cabaretier trekt volle zalen in de Nederlandse theaters wat op Paaspop hetzelfde geval was. Een afgeladen tent zocht even de rust op uit het festivalkabaal voor een uurtje cabaret. Nouja, rust. Daar voor moet je natuurlijk niet bij Teeuwen zijn. Teeuwen bracht vele van zijn liederen uit voorgaande theatershows ten gehore. Hans bekend ook echt van muziek te houden, “vooral de klank” aldus Teeuwen. Die klanken heeft hij ook zelf gemaakt in diverse bandjes, zo verteld hij over hoe hij optrad op een besnijdenis. En uiteraard dwaalt Teeuwen lekker door op de thema’s die hij aansnijdt in zijn performance.

Toch kent het optreden een bijzonder gevoel, Teeuwen staat immers op het hoofdpodium al het hele weekend grote artiesten muziek maken. Teeuwen moet in zijn eentje de duizenden mensen in Apollo bespelen. Dat lukt hem aardig waarmee het publiek een vermakelijk uur doormaakt.

paaspop zondag Hans Teeuwen

,

Geef een reactie