Leon van der Zanden & Bas Birker brengen lach op Paaspop:

Leon van der Zanden

Foto (c) Esther Quelle

En dan was het ineens al weer half zes op een mooie zonnige zaterdagavond, en ondanks dat her zonnetje fel aan de hemel staat trokken er op Paaspop circa 1000 man naar de theatertent voor een seated show van Leon van der Zanden en Bas Birker.

Bas Birker, van origine uit Tilburg, nu woonachtig in Antwerpen opent de show. Bas richtte zijn eerste deel van zijn act op de verschillen tussen de provinciale verschillen in Nederland. Maar ook de verschillen tussen Nederlanders en Belgen komen uit bod. Lachen op laagdrempelig niveau, dat wat de bezoekers van Paaspop op de zaterdagmiddag kunnen gebruiken!

Na Birker was het de eer aan Leon van der Zanden om het publiek te vermaken. Leon speelt een stukje uit zijn laatste voorstelling waarbij we hem zien excelleren als hij vertelt tussen zijn conflict met zijn oude huisbaas. Leon schiet gedurende zijn show consequent in de spreekwoordelijke roos als het gaat om interacteren met zijn publiek. Vlijmscherp, laagdrempelig en bovenal vermakelijk.

,

Geef een reactie