Theaterdiva Gerrie van der Klei geeft masterclass

Gerrie vd Klei

Foto (c) Roy Beusker

Op zondag 21 mei geeft Gerrie van der Klei in samenwerking met Musical 2.0 een masterclass liedinterpretatie in Amsterdam. Slechts zeven leerlingen krijgen de unieke kans om 4 uur lang te werken onder leiding van deze vakvrouw pur sang.

Tijdens de masterclass werken de leerlingen individueel met Gerrie van der Klei aan een zelfgekozen nummer. Hoe kan je een nummer het best benaderen, waar gaat het precies over en hoe breng je dat verhaal en de emotie het beste over? Het een-op-een werken met Gerrie geeft je de kans om het maximale uit het nummer en jezelf te halen.

Gerrie van der Klei
Gerrie van der Klei is afgestudeerd aan het Amsterdams Conservatorium en uitgegroeid tot een van Nederlands meest gerespecteerde theateractrices. Ze speelde hoofdrollen in musicals als Foxtrot, De zoon van Louis Davids, Ping Ping, Viktor, Viktoria 42nd Street, Sonneveld, Nonsens, My Fair Lady, La Cage aux Folles en Annie. In de rol van Riet Hoogendoorn zagen meer dan anderhalf miljoen mensen haar wekelijks schitteren in de televisieserie van Moeder, Ik Wil Bij De Revue.

Musical 2.0 workshops en masterclasses
Vanuit de filosofie van het boek Musical 2.0 – Een nieuwe generatie is gedurende het theaterseizoen 2014/2015 een start gemaakt met het initiëren van workshops en masterclasses voor iedereen met een passie voor musicaltheater. Onder leiding van telkens wisselende professionals uit het vak worden workshops en masterclasses georganiseerd binnen de musicaldisciplines zang, dans en spel.

,

Geef een reactie