Succesverlenging Ciske de Rat – de Musical

Foto (c) Stef Nagel

Ciske de Rat – de Musical keert deze zomer wegens succes terug naar Amsterdam. In verband met de grote vraag naar kaarten wordt de speelperiode van de musical verlengd. Na de landelijke tournee worden er van 12 tot en met 23 juli extra voorstellingen gespeeld in het DeLaMar Theater. De kaartverkoop voor deze voorstellingen is vandaag gestart. Albert Verlinde, algemeen directeur en producent Stage Entertainment Nederland: “Amsterdam heeft Ciske de Rat de afgelopen maanden opnieuw omarmd. Het is fantastisch om te zien hoe dit oer-Hollandse verhaal nog altijd jong en oud weet te ontroeren. Ik ben er trots op dat we deze zomer terugkeren naar de stad die zo onlosmakelijk verbonden is met Ciske”. Hoofdrolspeler Danny de Munk: “Ik ben vereerd en dankbaar dat het publiek zo massaal naar het theater komt. Mijn laatste voorstellingen als Ciske speel ik straks in Amsterdam, dat maakt het afscheid van mijn rol nog specialer!”. Meer informatie: www.ciskederat.nl.

Ciske de Rat – de Musical is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker en vertelt het beroemde verhaal van het Amsterdamse straatschoffie Ciske. In de musical wordt naast het verfilmde verhaal van de kleine Ciske, ook het verhaal van de volwassen Cis de man (Danny de Munk) verteld. Andere rollen worden gespeeld door onder anderen Brigitte Nijman, Bas Keijzer, Ellen Evers en Ad Knippels.

De musical ging op 20 november 2016 in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam en was daar de afgelopen vier maanden te zien. Vanaf volgende week maakt de voorstelling een tournee langs de grotere theaters in Nederland. In januari werd Ciske de Rat – de Musical bekroond met drie Musical Awards, waaronder Beste Musical.

,

Geef een reactie