House of Comedy start in Oirschot

TriColour_Productions_Rayen_Panday_PR_Rayen_PandayOp zondag 18 oktober a.s vindt bij het Hof van Solms in Oirschot om 16:00 de allereerste editie plaats van House of Comedy. De kick-off van deze reeks stand-up comedymatinees is een initiatief van Eve Vents in samenwerking met Hof van Solms.

De hoofdact tijdens deze primeur is niemand minder dan de gemoedelijke Rayen Panday. Op het Groninger Studenten Cabaret Festival won hij in 2008 de persoonlijkheidsprijs. Sindsdien treedt hij zowel in binnen- als buitenland veelvuldig op en heeft inmiddels 3 solo shows op zijn naam staan. Verder wordt u op absurdistische wijze aan het lachen gemaakt door de gevatte grappen van Dorothee de Rooy en komen ook De Blonde Jongens & Tim de inwoners van Oirschot entertainen met hun muzikale cabaret act. De show wordt natuurlijk gepresenteerd door de Master of Ceremonies (MC) en creatieve duizendpoot Vincent Geers neemt dit keer de honneurs waar.

House of Comedy zorgt ervoor dat de herfstblues verdwijnen als sneeuw voor de zon en vormt de ideale afsluiter van het weekend.

,

Geef een reactie