International Comedy Festival Rotterdam maakt programma ICFR 2015 bekend

The word is out!! Het International Comedy Festival Rotterdam (ICFR) maakte vanavond het gehele programma van ICFR 2015 bekend tijdens de programmalancering in Bird. Alle artiesten en shows werden kenbaar gemaakt gedurende de lancering, die werd gepresenteerd door comedian Howard Komproe. Op vrijdag 9 oktober en zaterdag 10 oktober treden onder andere de volgende comedians aan op en rondom Katendrecht: Rayen Panday (NL), Tim Hartog (NL), Felicity Ward (AU), Wouter Monden (NL), Bourgondische Belgen (BE), Nabil en Comedian-in-Residance Dwayne Perkins (US).

International Comedy Festival Rotterdam

Programmalancering ICFR 2015
Tijdens de programmalancering in Bird maakte directeur Marcel Haug bekend welke nationale en internationale comedians op hét comedy festival van Rotterdam gaan optreden. Ook ontvingen de genodigden de ICFR 2015 Comedy Krant. In de krant staan o.a. alle artiesten, shows en locaties weergegeven. En tipt befaamd comedian Jandino zijn ICFR 2015 favo`s! Daarnaast genoten de gasten van optredens van Rotterdammer Tim Hartog en Talent Award 2014 winnares Esther van der Voort. Howard Komproe presenteerde de vermakelijke lancering op geheel eigen wijze.

International Comedy Festival Rotterdam
Tijdens de tweede editie van het International Comedy Festival Rotterdam beklimmen meer dan 50 comedians het podium, zijn er diverse stand-up comedy solo performances en line-ups te bewonderen en kan het publiek genieten van een culturele en culinaire randprogrammering. Het festival – dat wordt georganiseerd door de makers van de welbekende programma`s ”Raymann is Laat”, ”The Comedy Factory” en ‘’The Stand-up Club’’ – werkt samen met Theater Walhalla, Hotel New York, Fenix Food Factory, Belvedère, Kopi Soesoe en Café de Ouwehoer.

Beide avonden is er een afterparty (ook wel bekend als de laughterparty) waar er wordt gedanst op de swingende klanken van (inter)nationale dj`s. Ook is er de kans om de comedy helden tegen het lijf te lopen!

,

Geef een reactie