Ierse comedian Tommy Tiernan met zijn show “Out Of The Whirlwind” naar Nederland

Tommy TiernanDe Ierse comedian Tommy Tiernan komt op dinsdag 15 december terug naar Amsterdam voor een show in de Meervaart. Na een lovend ontvangen tour door de UK en uitverkochte shows in Londen komt de Ierse legende eindelijk weer terug naar het vasteland van Europa met zijn geweldige stand-up comedyshow “Out Of The Whirlwind”.

Tommy Tiernan is een bijzondere comedian. Hij is zo’n begaafde performer dat hij zich op paden begeeft waar collega’s zich niet durven te begeven. Tiernan daagt het publiek uit met hilarische verhalen en grappen die met veel energie in een hoog tempo worden gebracht. “Out Of The Whirlwind” is een wervelwind van gedachtes en observaties over situaties die iedereen meemaakt. Zijn unieke kijk op alledaagse situaties is soms diepgaand en donker, maar soms ook heel luchtig en simpel. Tiernan brengt het allemaal met veel charme en flair.

Overal ter wereld verkoopt Tommy Tiernan de zalen uit, van de UK tot de USA, van Australië tot Ierland. In 2013 deed hij een uiterst succesvolle tour door Australië en Nieuw-Zeeland, met onder meer twee shows in het Sydney Opera House op één avond. Begin vorig jaar deed Tommy tijdens een uitgebreide tour door het vasteland van Europa nog onder meer Finland, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Zweden, Zwitserland, Estland en Nederland aan. Tijdens zijn show in een uitverkocht Boom Chicago in Amsterdam liet hij zien dat hij een fantastische comedian is.

Een Tommy Tiernan optreden is een bijzondere gebeurtenis. Hij is vrolijk, inspirerend, optimistisch, scherp en vooral adembenemend grappig.

,

Geef een reactie