Howard Komproe in Theater Zuidplein

Vrijdag 18 mei krijgt Theater Zuidplein aangenaam bezoek van comedian Howard Komproe. Howard staat vanavond met een try-out van zijn gloednieuwe show N.I.E.U.W in de sfeervolle Kleine Zaal van Theater Zuidplein. Vanavond stapt hij uit zijn rol als MC/presentator en gaat op een grappige manier op zoek naar een vernieuwde versie van zichzelf. Met rake en actuele grappen heeft hij maar één doel: zichzelf vernieuwen! Na afloop van de show Funky afterparty in het theatercafé. Aanvang voorstelling 20.15 uur.

Howard is geboren op 6 oktober 1971 in Den Haag. Als lid van FreshWagon en Comedytrain tourt hij al jaren door het land en is hij nog steeds een graag geziene gast, zowel als comedian als immer charmante MC in het bekende stand-up comedycafé Toomler. Howard maakt onderdeel uit van het populaire gezelschap Caribbean Combo. Samen met collega- cabaretiers Jandino, Roué Verveer en Murth Mossel maakte hij twee unieke voorstellingen die in de grotere theaters in Nederland te zien waren, plus een gelijknamige tv-serie.

Naast theatershows geeft hij workshops, werkt hij voor de radio en tv, speelt hij mee met theatergezelschap MC (voorheen Made in da Shade) en is hij actief als DJ. Verder presenteert hij ook op festivals als Lowlands, Pinkpop, North Sea Jazz en de Uitmarkt.

,