Comedian Jim Jefferies naar Ziggo Dome

Jim JefferiesIn 2016 verkocht hij binnen no-time drie keer AFAS Live uit en op 7 januari a.s. keert Jim Jefferies terug naar Amsterdam met zijn grootste show in Nederland ooit! De Australische Jefferies staat bekend om zijn verhalende manier van humor waarin zwarte humor een belangrijke rol speelt en hij controversiële onderwerpen als alcoholisme, drugsgebruik, religie, seksualiteit, en beroemdheden niet schuwt.

Brutaal, recht voor zijn raap en openhartig: Jim Jefferies is het allemaal. Anno 2017 kan hij zichzelf één van de meest populaire en gerespecteerde comedians van zijn generatie noemen. Dat bewijst hij o.a. met zijn satirische ‘late night’ talkshow ‘The Jim Jefferies Show’ op Comedy Central waar hij in de eerste aflevering een item heeft uitgezonden over Zwarte Piet. Acteur Brad Pitt is een enorme fan van Jefferies en heeft een hilarische bijrol als weerman in de talkshow. ‘The Jim Jefferies Show’ is in Nederland ook te zien op Comedy Central.

Zijn laatste tour ‘The Unusual Punishment Tour’ kan, net als zijn vorige tours, rekenen op louter positieve recensies. In de woorden van de Britse krant The Telegraph: “Jim Jefferies is alles wat je zoekt in een comedian. Hij is ruw en hardcore, maar hij doet je wel nadenken, huiveren, naar adem snakken, en vooral: enorm hard lachen.”

,

Geef een reactie