Hans & Grietje De Musical succesvol in première

Zondag is in Theater de Stoep in Spijkenisse de nieuwe familievoorstelling ‘Hans & Grietje De Musical’ met groot succes in première gegaan. De hoofdrollen in deze smakelijke sprookjesmusical worden gespeeld door Janouk Kelderman (Grietje) en Stijn Mac Gillavry (Hans).

Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids, en haar tegenspeler Stijn Mac Gillavry vullen elkaar naadloos aan in hun muzikaal toneelspel als broer en zus. Een sterk en geloofwaardig optreden van beide spelers. Naast Hans en Grietje is bovendien een grote rol weggelegd voor het dolkomische tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen. Met hun hilarische, slapstickachtige scènes zorgen ze voor een zeer toegankelijke, vrolijke voorstelling voor jong én oud.

“We maken ondertussen al 10 jaar sprookjesmusicals. Meer dan 1 miljoen mensen hebben dit kindertheaterformat bezocht en om dan van alle kanten te horen dat het weer beter is, dat is echt te gek! Mensen hebben genoten en daar doen we het voor. We mogen weer 150 voorstellingen gaan geven en een betere aftrap hadden we niet kunnen hebben”, aldus producent en acteur Michael van Hoorne.

Na afloop van de voorstelling kreeg de cast als dank een staande ovatie en is het premièrepubliek het erover eens: Hans & Grietje De Musical is een energieke, interactieve en vooral mooie productie vol humor voor de hele familie.

Net als bij de reguliere voorstellingen waren veel kinderen verkleed als hun favoriete sprookjesfiguur. De hele tour zullen de spelers na de voorstelling te zien zijn in de theaterfoyer voor een meet & greet en Sprookjesafterparty. Eén van de herkenbare en unieke onderdelen van de Van Hoorne Entertainment-voorstellingen. Hans & Grietje is alweer de tiende voorstelling in de reeks sprookjesmusicals geproduceerd door Van Hoorne Entertainment. Het verhaal over de twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos werd al eerder bewerkt tot een magische familiemusical door het productiehuis en keert nu terug in een spiksplinternieuw, kleurrijk jasje.

Hans & Grietje De Musical is tot en met 17 juni 2018 in meer dan 120 theaters te zien door heel Nederland.

Foto’s (c) Wim Lanser

,

Geef een reactie