A Christmas Carol in de Ziggo Dome

Na twee uitverkochte edities, is ook komende kerst de familievoorstelling The Christmas Show te zien in Amsterdam. Dit keer met een heel speciale editie, namelijk een bewerking van Charles Dickens’: A Christmas Carol. Het klassieke verhaal over de vrek Scrooge krijgt een moderne en spectaculaire vertaling voor de Ziggo Dome. In deze versie van het ultieme kerstverhaal draait het om de verwaande popster Justin Scrooge, die enkel oog heeft voor wereldfaam. Wie hem en de andere bekende hoofdpersonages gaan spelen, wordt binnenkort bekend gemaakt. De show vindt plaats op 23 en 24 december 2017 en de kaartverkoop is direct van start gegaan.

Namens producent RTL Live Entertainment en presenting partner de Nationale Postcode Loterij, ontwikkelen Carlo Boszhard en Maurice Wijnen het concept en tekent David Grifhorst voor de regie en het decorontwerp. Carlo Boszhard: “We vinden het geweldig om met A Christmas Carol aan de slag te gaan. Uiteraard blijven we dicht bij het oorspronkelijke verhaal, maar kiezen we voor een moderne benadering, waarin een jonge popster de hoofdrol speelt. Hij is, net als de originele Scrooge, enkel bezig met zichzelf en vergeet de mensen om hem heen, waar het met kerst eigenlijk om draait. We zullen, geheel in lijn met de vorige edities van The Christmas Show, veel visueel spektakel, dans en kersthits integreren voor de Ziggo Dome. Dit wordt op en top kerst voor de hele familie.”

Show van wereldformaat

In navolging van de populaire kerstshows die in New York en Londen een eeuwenoude traditie kennen, heeft Nederland sinds 2015 ook een kerstshow. De shows in 2015 en 2016 waren uitverkocht. The Christmas Show is dit jaar te zien op 23 en 24 december in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kaarten zijn te verkrijgen op www.christmasshow.nl. The Christmas Show wordt geproduceerd door de divisie Live Entertainment van RTL. De Nationale Postcodeloterij is presenting partner.

Bekijk hieronder de aftermovie van The Christmas Show 2016.

Getagged

Geef een reactie