Rotterdamse cabaretier Max van den Burg brengt hilarisch en explosief eenmansspektakel in Theater Zuidplein

Vrijdag 10 maart 2017 speelt podiumbeest Max van den Burg zijn nieuwe programma Op een bedje van rucola in Theater Zuidplein. Max is klaar met alles waar je ‘zogenaamd’ gelukkig van wordt. Weg met elke dag mediteren en biologisch eten. Hij weet een beter recept voor geluk: een avondje snoeihard lachen! Word je werkelijk gelukkig van mooie kleren, een afgetraind lichaam, zelfhulpboeken en gebleekte tanden? Deze avond gaat Max van den Burg de strijd aan met alles wat steeds maar mooier wordt gemaakt dan dat het is. Hij is snel, grappig en schuwt absoluut geen grof geschut om zijn verhaal te vertellen!

Deze entertainer, komiek, innemende verhalenverteller, muzikant en imitator is naast het theaterpodium ook met regelmaat te zien als acteur in films, commercials en tv-series.

,

Geef een reactie