Bert Visscher en Noordpool Orkest naar de Stadsschouwburg Groningen

bert visscher concertEen paar jaar geleden gaven Bert Visscher en het Noordpool Orkest een concert in een bomvolle grote zaal van De Oosterpoort. Bert zong de sterren van de hemel en dat smaakte naar meer! Maar Bert was druk en we moesten even wachten. Maar dat wachten wordt binnenkort beloond! En hoe! Op zaterdagavond 27 mei staat de schouwburg op z’n kop tijdens een uniek dansfeest. Want: publiek en artiesten op het podium, waarbij de schouwburg wordt omgebouwd tot een sfeervolle danstent. Compleet met kroonluchters en een gepoetste dansvloer. En natuurlijk een royale (cocktail)bar. En alle ruimte voor dansen, swingen en slijpen op de dansvloer. Of simpelweg borrelen en genieten van het spektakel.

Waarom een danstent op het toneel? Omdat alles leuker is als het anders is. Met z’n allen op het podium een uitzonderlijk feest bouwen. En wat het helemaal uniek maakt is de live muziek door het nu al roemruchte gezelschap Don Pescatore and his Alcatraz Orchestra: cabaretier Bert Visscher, alias Don Pescatore, zingt met een bigband van 22 losgeslagen muzikanten en een setje zedeloze zangeressen covers uit heden en verleden. Orkestleider Reinout Douma zal de zaken strak in de hand pogen te houden.

Kortom: een fantastische dansavond met verrassende gastoptredens en spontane acts.

,

Geef een reactie