Blue Moon Cabaret brengt Blue Collar Theater terug in de tijd

In het Blue Collar Theater in Eindhoven waande je je vrijdag voor even terug in de tijd van de jaren ’20 en ’30. Het Blue Collar Theater is een oud Engels ogend ‘vaudeville’ theater met burleske elementen. Hier vinden met enige regelmaat optredens plaats, zo ook de burleske show van Blue Moon Cabaret, dat met regelmaat langs komt in het Blue Collar Hotel. Er hangt altijd een goede sfeer, mede omdat bezoekers ook verkleed komen in stijl.

Het programma biedt live muziek in uiteenlopende stijlen, comedy, theatervoorstellingen, dansavonden, burleske shows en meer. Onder muzikale begeleiding van pianist Jack Woodhead waren het Pepper Sparkle, Talulah Blue en Hazel Honeysuckle die onder het toeziend oog van stagekittens Romy de Ville en Foxy Roxy hun acts ten tonele brachten. Aangekondigd door de vaste presentator Quintijn “Tigre Blanco” nam het Blue Moon Cabaret het Blue Collar Theater terug in de tijd.

Foto’s (c) Dave van Hout

,

Geef een reactie