Boiler Room Comedy pakt uit met extra show

Het Ketelhuis op Strijp-S is ongetwijfeld één van de meest unieke locaties van Nederland waar je comedy kunt zien, en wat voor! Boiler Room Comedy weet iedere editie weer een blik comedians open te trekken waar je u tegen zegt. Vanwege de immense populariteit van de shows zullen er in februari twee shows plaatsen vinden.

Een gloednieuwe Boiler Room Comedy Special Edition is te bezoeken op donderdag 16 februari, met o.a. Martijn Koning, die bekend is van de Sint&Nieuw eindejaarsconference, Dit was het Nieuws en Cojones. Martijn speelt een dubbelprogramma samen met Kasper van der Laan.

Op 17 februari is het vervolgens meteen weer tijd voor een van onze klassieke Fridaynight Line-up Shows met o.a. Wilko Terwijn (De Grote Improvisatie Show) en Bram van der Velde met ijzersterk nieuw en vooral ook actueel materiaal. Voor de bezitters van een combi ticket hebben we op vrijdag een speciale traktatie, namelijk een try-out van de live talkshow “De Vergissing” met Steye van Dam. Verrassend & vernieuwde entertainment tussen de gangen door!

In februari kunt u dus twee keer zo vaak lachen in het Ketelhuis, de creatieve broedplaats van het viertal Amaro, Trash, Swart & Brekelmans, ook wel het kloppend hart van Strijp-S genoemd. Er zijn reeds bijna 6000 blije comedy bezoekers u voor gegaan.

,

Geef een reactie