Wilko Terwijn, Arie Koomen en meer bij Comedyzone Tilburg

Pers_Thank_God_Its_Friday_ASaamhorigheid en gezelligheid in de mooiste stad van Brabant: YESSSS het is weer tijd voor ComedyZone bij Club Smederij op de Spoorzone in Tilburg begint het nieuwe jaar goed met een hele vette comedy line-up, een lekkere daghap & gezellige plaatjes van DJ Bas!

Headliner Wilko Terwijn is bekend van ‘De Grote Improvisatie Show’ en doorbreekt alle theaterwetten. Hij is een stand-up purist, die iedere avond zijn programma herontdekt. Wilko zoekt de grenzen op van het genre stand-up comedy. Hij neemt geen blad voor de mond en is niet geschikt voor de tere zieltjes onder ons…

Ook Jeroen Leenders is van de partij: Vanaf het moment dat Jeroen het podium opwandelt ben je verbaasd over het gemak waarmee hij daar staat. Een simpele hoi en aanmaning tot klappen… “Ja, klapt nog waar wah” maakt duidelijk dat hij weet wat hij daar komt doen…. Zijn ogenschijnlijke, kindersimpele uiteenzettingen nemen je mee naar zijn gedachtenwereld.

Jullie maken ook kennis met Johan van Gulik. Deze beroeps Amsterdammer gaat geregeld door de bodem van de goede smaak heen. Zijn grappen zijn soms grof tot op het bot, tegen het ontoelaatbare aan, maar hij trekt daarbij zo’n onschuldig gezicht dat je het hem gelijk vergeeft.

MC: Arie Koomen, bekend van o.a. Arie & Silvester en De Lama’s…

Je kunt op de dag van de voorstelling van te voren bij Smeer ‘m (ook in Gebouw 84) een daghap incl. frisdrankje nuttigen voor maar 10 euro. Deze maand serveren zij een heerlijke mini quiche (reserveren is wel noodzakelijk zodat ze voldoende inkopen kunnen doen voor jullie…)

,

Geef een reactie