Thomas beleeft première in Gouda

m_Premiere_Thomas_En_Het_Circus_GoudseSchouwburg_Gouda_20122015_Gwendolyne-3197

Het is zondagmiddag in de bomvolle grote zaal van de Goudse Schouwburg. Vele zenuwachtige kinderen zitten met hun ouders te wachten op wat er komen gaat. Thomas het blauwe stoomtreintje is namelijk zondag in Gouda om zijn première te beleven. De tv-helden Thomas, zijn vrienden Percy, James, Gordon en natuurlijk de Dikke Controleur werden door de kinderen ontvangen als ware helden. De kinderen die veelal verkleed waren als conducteur genoten zichtbaar van hun tv-helden, die een spannend avontuur beleven in het theater omdat het circus naar de stad komt.
m_Premiere_Thomas_En_Het_Circus_GoudseSchouwburg_Gouda_20122015_Gwendolyne-3268

“Thomas en het Circus” is een vrolijke en muzikale voorstelling die voor het hele gezin leuk is om mee te maken. De aller jongsten springen van hun stoel om mee te dansen en de bewegingen mee te doen met de liedjes. Daarnaast zie je dan de ouders volop weer van genieten.

m_Premiere_Thomas_En_Het_Circus_GoudseSchouwburg_Gouda_20122015_Gwendolyne-3398

Het circus komt naar de stad maar door wat problemen is de brief nooit aangekomen waarin het circus dit aankondigt probleem dus want nu komt dit allemaal geheel onverwacht! Hoe de Dikke controleur en Thomas met zijn vrienden (Percy,Gordon en James) dit op gaan lossen? Dat zal je zelf in het theater moeten gaan bekijken. Deze voorstelling is nog te zien tot medio juni.

Foto’s (c) Gwendolyne van Erp

m_Premiere_Thomas_En_Het_Circus_GoudseSchouwburg_Gouda_20122015_Gwendolyne-3389

m_Premiere_Thomas_En_Het_Circus_GoudseSchouwburg_Gouda_20122015_Gwendolyne-4423

,

Geef een reactie