Kraanwater verdringt bronwater op Theaterfestival Boulevard

BoulevardBrabant Water en Theaterfestival Boulevard ’s-Hertogenbosch slaan de handen ineen en zorgen deze zomer samen voor de beschikbaarheid van kraanwater door onder meer watertappunten, amusante waterspelletjes en een heuse waterbar. Brabant Water is samen met andere drinkwaterbedrijven de petitie “overal kraanwater graag” gestart en Theaterfestival Boulevard haakt daar graag op in. Doel van de petitie is ervoor te zorgen dat er ook buitenshuis kraanwater beschikbaar is als we daar om vragen.

Kraanwater beschikbaar tijdens Boulevard
Tijdens Boulevard, dit jaar van 6 t/m 16 augustus, is er volop kraanwater beschikbaar. Er zijn twee tappunten waar mensen zelf hun bekertje of flesje kunnen vullen, medewerkers van Brabant Water tappen vanuit hun speciale rugzakken water voor bezoekers en er wordt een nieuwe waterbar geplaatst op locatie. In horecagelegenheden op zowel op festivalplein PARADE als op festivalplein TRAMKADE wordt kraanwater geschonken. En natuurlijk kan ook de petitie getekend worden.

Waterpret voor kinderen
Daarnaast vestigen we aandacht op water door Compagnie DUT op festivalplein PARADE te programmeren. Dit Franse gezelschap laten kinderen gratis meedoen aan vijftien te gekke verfrissende waterspelletjes, waaronder waterbasketbal, watervoetbal én boter, kaas en eieren in het water. Maximale fun met minimale waterverspilling!

Geef een reactie