Courthouse Comedy zaterdag met Leon van der Zanden

Courthouse Comedy Club; de eerste comedy club in Eindhoven waar een stand-up comedy overgaat in steengoede live-optredens en afsluit met de lekkerste dj’s! Op 9 mei vindt de tweede volledige comedy show in de grote zaal in het Tuchthuis plaats. Tevens is dit de laatste show voor de zomerstop.

Foto (c) Esther Quelle

Foto (c) Esther Quelle

Harry Glotzbach is de vaste MC van Courthouse Comedy Club. Laat je verrassen door zijn bizar grappige kijk op de wereld om hem heen. Harry gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd geloofwaardig. Een bizar bezoek aan de Action, seksuele frustraties, het leven met rood haar, tandpastadopjes, de ondergang van de Panda, Steve Jobs, de hilarische pijn van het ouder worden, baantjes waar je je kapot voor schaamt, het komt allemaal aan bod met een flinke saus vileine humor eroverheen en ook met zijn gitaar en zangstem weet hij elk publiek te bespelen.

Harry is vaste comedian van het Comedy Café Amsterdam waar hij meerdere malen per maand te zien is.
Ook was hij finalist van het Leids Cabaret Festival en winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival Comedy Concours en speelt hij al jarenlang op festivals als Lowlands, Paaspop, Laughing Matters, Night of Comedy, Puur Gelul, Comedy Knight en het International Comedy Festival Rotterdam.

Harry neemt iedere maand een aantal comedians met zich mee en deze editie zijn dat de Eindhovense Leon van der Zanden, Jeroen Koster & een upcoming talent. Een DJ sluit de avond af met lekkere plaatjes zodat iedereen nog lekker kan nablijven en een dansje kan doen. Kaarten via http://comedyticket.nl/

,

Geef een reactie