Première Dora Live! Dora’s Piratenavontuur (Theater Gooiland, Hilversum, 19-04-2015)

Foto (c) Walter Vroegop

Foto (c) Walter Vroegop

Op zondagmorgen 19 april is in theater Gooiland in Hilversum de nieuwe interactieve familiemusical Dora Live! Dora’s Piratenavontuur in première gegaan. Na het grote succes van ‘Dora Live! De Stad met het Verloren Speelgoed’ staat Nick Jr. heldin Dora en haar vriendjes opnieuw in het theater met een spannend piratenavontuur voor het hele gezin.

Op de feestelijke première waren vele gasten van Nickelodeon en Van Hoorne Entertainment aanwezig met hun kinderen. “De voorstelling zit vol met zang, dans en veel interactie. Dit stimuleert de kinderen om mee te helpen, denken, zingen en dansen. Een echt feest voor de hele familie”, aldus producent Michael van Hoorne.

Dora, Diego en hun beste vriend Boots, maar ook Rugzak, Kaart en haar andere vriendjes moeten de piratenbiggetjes zien bij te houden. Maar de route is nog niet zo gemakkelijk. Zo moeten ze langs de dansende berg, de zotte zingende brug en nog veel meer spannende, vrolijke en grappige hindernissen. Dora en haar vriendjes roepen de jonge bezoekers dan ook op om een handje te helpen. Maar pas op voor Zwieber!

De musical speelde eerder al met groot succes in onder andere Australië, de Verenigde Arabische Emiraten, Rusland, Singapure en Spanje. De gehele productie is eind februari verscheept vanuit Libanon naar Nederland. De voorstelling wordt in Nederland geproduceerd door Van Hoorne Entertainment i.s.m. Nickelodeon en de Australische entertainmentproducent Life Like Touring. Dora Live! Dora’s Piratenavontuur is t/m 7 juni 2015 te zien in de Nederlandse theaters.

,

Geef een reactie