Paul de Leeuw brengt nieuwe DVD uit

unnamedPaul de Leeuw is gisteren op DVD uitgekomen met de show ‘Ik Ben Rustig’. Paul tourde het afgelopen jaar door Nederland en Vlaanderen met deze bejubelde voorstelling, die begin dit jaar ook op tv werd uitgezonden.

Het afgelopen jaar keek hij in de voorstelling ‘Ik Ben Rustig’ terug op zijn leven. Vanuit zijn keuken, nagebouwd op het toneel, krijgen we een kijkje in het privé-leven van Paul de Leeuw: Seksuele voorlichting, de dood van de Poes Tom, de all inclusive waanzin van een Oostenrijks ski-oord en wat te doen als je vandaag doodgaat. In deze show doet Paul twee uur lang hilarische en bij vlagen ontroerende ontboezemingen, waarbij ook de mooie liedjes niet mogen ontbreken. Ondertussen bakte hij iedere avond een heerlijke appeltaart, die hij aan het eind van de voorstelling uitdeelde aan iemand uit het publiek.

Het was een spannend jaar voor Paul de Leeuw. Zijn hele leven had hij het voorgevoel dat hij niet ouder zou worden dan 52 jaar, een onderwerp dat hij ook in de voorstelling bespreekt. Op 26 maart is hij 53 jaar geworden, en nu zal blijken dat zijn angst ongegrond is. Een mooi moment om deze voorstelling op DVD uit te brengen!

,

Geef een reactie