Musicalactrice Renée van Wegberg verwacht eerste kindje

Foto: Roy BeuskerZangeres en (musical)actrice Renée van Wegberg is in blijde verwachting van haar eerste kindje. Dat hebben zij en haar man, musicalacteur Rutger le Poole, bekendgemaakt. Renée is uitgerekend in augustus. Het is nog niet bekend of de toekomstige ouders een jongen of een meisje verwachten. Momenteel staat Renée op de planken met het succesvolle theaterconcert Vive La France. Ze zal tot en met de laatste voorstelling op 3 mei in dit chansonsprogramma te zien zijn.

Renée van Wegberg is bekend van musicals als Annie, We Will Rock You, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, in de rol van vertelster, Urinetown, Wicked, in de rol van de groene heks Elphaba, Tick Tick Boom! en 50 Tinten… de Parodie. Verder speelde ze in de toneelproducties De Vagina Monologen en De Man Die Het Wist, een hommage aan Hitchcock. In juni 2014 trouwde Renée met Rutger le Poole, met wie zij nu, bijna een jaar later, hun eerste kindje verwacht.

Na haar zwangerschap zal Renée opnieuw in het theater te zien zijn. Dan speelt zij één van de hoofdrollen in de musical Nonsens van DommelGraaf & Cornelissen Theaterproducties. Gelukkig kan Renée straks lekker lang genieten van haar kleintje. De tournee van Nonsens start pas in januari 2016.

,

Geef een reactie