Cirque du Soleil dit weekend met Quidam naar Ahoy

quidamHet rondtrekkende ‘Cirque du Soleil’ brengt de voorstelling ‘Quidam’ voor drie dagen naar Ahoy Rotterdam. Quidam beleefde zijn première in 1996 in de Grand Chapiteau van Cirque du Soleil in Montreal. De voorstelling vertelt het verhaal van het meisje Zoë. Haar ouders zien haar niet staan en daarom verdwaalt ze in een fantasiewereld. In haar eigen verzonnen wereld, Quidam, ontmoet zij vele bijzondere personages die haar aanmoedigen haar ziel te bevrijden

Het gezelschap Cirque du Soleil staat bekend om haar magnifieke voorstellingen, ruim 1300 artiesten brengen wereldwijd de bijzondere shows ten tonele. In meer dan 300 steden hebben al ruim 100 miljoen toeschouwers hun voorstellingen bezocht, allen spreken zij lof over de altijd adembenemende voorstellingen.

De internationale cast bestaande uit 52 artiesten brengt de voorstelling ‘Quidam’ op vrijdag 27 februari, zaterdag 28 februari en zondag 1 maart diverse voorstellingen naar Ahoy Rotterdam. Op de zaterdag en zondag zijn er ook matineevoorstellingen.

Speelschema:
Vr 27 februari: 19.30 uur
Za 28 februari: 16:00 & 19.30 uur
Zo 1 maart: 12.30 & 16.00 uur

, , ,

Geef een reactie