Sjors van der Panne op Vondelfestival

Op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2015 vindt de derde editie van het Vondelfestival plaats. Het theaterfestival is wederom divers en mysterieus: op één avond ervaart de bezoeker drie verschillende voorstellingen op geheime locaties in- en om het park. Iedere avond eindigt met een groot feest waarvan de locatie ook pas later wordt onthuld. Centrale figuur is het bekendste park van Nederland, het Vondelpark.

Vondelfestival2015-posterVan cabaret tot orgelconcerten en van muziektheater tot mime: talenten in verschillende genres treden op, waarbij iedere dag wordt aangevuld met een bekende ‘rot in het vak’ die nog betitelt blijft als ‘mystery guest’. Het Vondelfestival stuurt bezoekers op ontdekkingsreis langs de verschillende podiumkunsten, biedt een podium aan jong- en gevestigd talent, maar laat ook het park zelf van een nieuwe kant zien.

Uiterlijk een dag voor het festival begint krijgt iedere bezoeker een mail met een codewoord. Dit correspondeert met een bijbehorende verzamelplaats en gids die iedereen meeneemt op een avontuurlijke route naar de verschillende locaties.

Gisteren is bekend gemaakt dat ook Sjors van der Panne is toegevoegd aan de line-up. De zanger kreeg nationale bekendheid door zijn deelname aan The Voice Of Holland waar hij vooral de Nederlandstalige chansons vertolkte.

Kaarten zijn nog te koop op de website van het festival en binnenkort te winnen via de website van Maxatheater.

, ,

Geef een reactie