Win kaartjes voor benefietoptreden Comedyhuis

Het Fonds Gehandicaptensport is de belangrijkste instelling voor de gehandicaptensport in Nederland. Zij financieren o.a. aanpassingen van sportaccomodaties, maar geven ook geld om minder valide en/of verstandelijk en/of visueel gehandicapte mensen sportartikelen te laten aanschaffen, want sport is en blijft belangrijk voor de mens. Nederland heeft daarbij een voortrekkersfunctie en dat moet zo blijven, vindt ook het Utrechtse Comedyhuis. Daarom houden de cabaretiers op 23 december in Tivoli Oudegracht een benefietoptreden, waarbij de entree in zijn geheel naar het Fonds Gehandicaptensport gaat!

Het is dus de bedoeling om op 23 december zo veel mogelijk geld op te halen voor het Fonds Gehandicaptensport, en daarom staan comedians als Pieter Jouke, Jim Speelman, Wilko Terwijn, Adam Fields en de leden van het Comedyhuis zelf op het podium ten behoeve van het Fonds Gehandicaptensport. Maxazine en Maxatheater steunen het doel volledig en willen daarom zo veel mogelijk aandacht voor dit doel. Daarom bieden wij iedereen de kans om hierbij te zijn, ook al is €12,50 net iets te veel voor je. In samenwerking met de organisatie kunnen wij een gelukkige winnaar twee vrijkaartjes aanbieden voor dit benefietoptreden, maar daar zit wel een maar aan: We verwachten dan wel dat je zelf een bijdrage overmaakt naar girorekening 5855 tnv Fonds Gehandicaptensport, Bunnik. Ow, en op het moment dat het financiëel beter gaat mag daar best een donatie naartoe die wat hoger ligt dan die €12,50 per kaartje, want sport geeft gehandicapte mensen juist die extra kracht en behendigheid die ze nodig hebben. Zo kunnen ze net als jij en ik ook functioneren in deze steeds harder wordende maatschappij.

Om in aanmerking te komen voor twee kaartjes noem je één van de ambassadeurs van het Fonds Gehandicaptensport (die je kan vinden op de site van het Fonds Gehandicaptensport) en stuur je dat antwoord, samen met naam en adres naar ons winaccount. Maar nog beter is natuurlijk om zeker te zijn van kaarten en deze te kopen op de site van Tivoli.

WIJ STEUNEN HET FONDS GEHANDICAPTENSPORT, U TOCH OOK!

,