Musical Wicked als 3D commercial in bioscopen

Op donderdag 14 juli zien Chantal Janzen, Jim Bakkum en Willemijn Verkaik voor het eerst ‘hun’ eigen Wicked 3D commercial in de Pathé bioscoop City in Amsterdam. De bioscoopcommercial is uniek in Nederland aangezien deze met 85 seconden de langste is die in Nederland ooit is gemaakt. Met de preview van de commercial opent de cast tevens officieel de kaartverkoop voor de musical Wicked in Nederland. De commercial zal enkele weken te zien zijn voor aanvang van de film Harry Potter and the Deathly Hallows part 2. Dit omdat het genre van Wicked raakvlakken heeft met die van de Harry Potter films.

Wicked vertelt het weergaloze verhaal van de onwaarschijnlijke vriendschap tussen de blonde, populaire en stijlvolle Glinda en de groene, onbegrepen en strijdlustige Elphaba. Wicked is een musical waarin niets is wat het lijkt en waarin vriendschap, eigenzinnigheid en oprechtheid weten te overwinnen. De hoofdrollen in Wicked worden onder anderen gespeeld door Chantal Janzen, Jim Bakkum, Willemijn Verkaik, Bill van Dijk en Pamela Teves.

Wicked is vanaf 26 oktober exclusief te zien in het AFAS Circustheater Den Haag. De première is op 6 november.

{loadposition unruly-bjorn}

,