Laatste voorstelling The Bodyguard op 16 juli 2017

De hitmusical The Bodyguard speelt op zondag 16 juli 2017 in het Beatrix Theater in Utrecht de laatste voorstelling. Albert Verlinde, algemeen directeur en producent Stage Entertainment Nederland: “We hebben ontzettend veel bereikt, we hebben Nederland nieuw talent getoond, ongelofelijke bezoekersaantallen behaald en zijn bekroond met awards. Nog steeds mag de cast elke avond voor volle zalen spelen wat na bijna twee jaar zeer uniek is. Dit is genieten en ik ben ontzettend trots op iedereen die betrokken is bij The Bodyguard.” Op dit moment zijn er ruim 750.000 tickets verkocht voor de succesvolle musical. The Bodyguard mocht begin 2016 van de jury de Musical Award voor Beste Musical ontvangen en afgelopen jaar koos het publiek de show als Beste Musical. De kaartverkoop voor de voorstellingen tot en met 16 juli is nu geopend. De Broadway musical On Your Feet! met de hits van Gloria Estefan is de opvolger van The Bodyguard en is vanaf oktober te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Verhaal The Bodyguard
Frank Farmer (Dave Mantel / Mark van Eeuwen), voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superster Rachel Marron (Romy Monteiro / April Darby) te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging?

,

Geef een reactie