Familiemusical Peppa Pig – De Grote Plons! vrolijk in première

Peppa Pig

Foto: Daniël Kroll

Afgelopen zondag is de nieuwe familiemusical Peppa Pig- De Grote Plons! in de Goudse Schouwburg in première gegaan. In een uitverkochte zaal genoten de kinderen, maar ook hun ouders van de vrolijke avonturen en liedjes van het populaire varkentje Peppa Pig en haar vriendjes. Peppa Pig is dagelijks te zien op TV bij Nickelodeon en vanaf nu dus ook in het theater.

‘Peppa Pig is een ontzettend vrolijke voorstelling en ik ben ongelofelijk trots op de geweldige reacties. Niet alleen de kinderen, maar ook de ouders hebben het naar hun zin en gaan met een vrolijk gevoel naar huis!’, aldus Michael van Hoorne, CEO van Van Hoorne Entertainment.

De show was eerder al een enorm succes op West End in Londen en is door Van Hoorne Entertainment bewerkt tot een Nederlandstalige familievoorstelling. De super schattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot een groot feest voor iedereen vanaf 2 jaar. Peppa Pig – De Grote Plons! toert t/m mei 2017 langs de Nederlandse en Belgische theaters.

,

Geef een reactie