Derde International Comedy Festival Rotterdam groot succes

unnamed (3)De derde editie van het International Comedy Festival Rotterdam (ICFR) zit erop en vond afgelopen weekend plaats in verschillende locaties op Katendrecht en de Wilhelminapier. Het publiek werd vermaakt door meer dan 50 nationale en internationale comedians en hebben succesvolle shows gezien van o.a. Red Bastard (US), Gina Yashere (UK), Alfie Brown (UK, Craig Hill (UK), Jimmy McGhie (UK), Brendon Burns (AUS), Zenjiro (JAP), Sofie Hagen (DK), Francesco Di Carlo (ITL), Maxim Hartman, Alex Ploeg, Kees van Amstel, Op Sterk Water, Ronald Snijders, Eric van Sauers, Rayen Panday, Leon van der Zanden, Berit Companjen en Bastiaan Geleijnse.

Na een lange voorbereiding met de bewuste keus voor meer locaties, een gevarieerd aanbod aan comedians en een uitgebreid randprogramma, kunnen we met veel enthousiasme bevestigen dat het goed heeft uitgepakt. Met gelukkige bezoekers én enthousiaste artiesten kunnen we terugkijken op een geslaagde festival editie! Het ICFR is klaar voor editie nummer 4 en om wederom samen de humor te bedrijven! Zonder lach geen leven, en zonder de comedians en het publiek geen comedy.

Voor de beginnende comedians organiseerde het ICFR voor de derde keer de ICFR Talent Awards. Dit jaar vond het plaats in het drukbezochte Hotel New York. Na een spannende finale waarin Rik Rottier, Jorn van Dam en Thom Elsenaar in een nek-aan-nek-race waren voor de Goude lach award (gemaakt door de acteur bekend van Rembo & Rembo Theo Wesselo), had het publiek en de welgeselecteerde jury een keuze gemaakt. De Publieksprijs is gewonnen door Jorn van Dam en de Vakjuryprijs door Thom Elsenaar.

Geef een reactie