Seizoensafsluiter Comedyzone Tilburg met Max van den Burg en Jeroen Pater

CZ2016053131 Mei is weer de seizoensafsluiter van de Comedyzone in Tilburg. Afsluiten doen ze natuurlijk met een top line-up, fijne plaatjes van DJ Bas en een lekkere rauwe, doch hippe comedy sfeer in de loods van Club Smederij in Tilburg.

Eindhovenaar Max van den Burg zal komen headlinen waarbij hij delen van zijn nieuwe avondvullende show zal try-outen – een echte primeur dus!! Maar ook Janneke de Bijl (lid van de Comedytrain) komt jullie vermaken, haar donkere gevoel voor humor zorgt voor hilarisch herkenbare anekdotes en heerlijke grappen. Deze chick is een ware comedyqueen!

Ook de absurdischte Felix Heezemans komt zijn ding doen. Deze sympathieke grappenmaker is een ras-absurdist die het publiek constant op het verkeerde been weet te zetten om vervolgens met een geweldige grap het dak van elke zaal af te spelen.

De avond zal worden gepresenteerd door Jeroen Pater. Jeroen is snel, actueel, direct en brengt zijn comedy altijd met een rare twist. Dat belooft wat!

Tickets zijn in de voorverkoop maar 12 euro en aan de deur iets duurder, namelijk 14,50 – en vergeet niet om er op tijd bij te zijn… want vol = vol en dan moet je weer 4 maanden wachten… De aanvang op 31 mei is 20.30, en een uur eerder gaat de zaal open.

,

Geef een reactie