Laatste House of Comedy van het seizoen met 3 topcomedians

Martijn Oosterhuis, Foto Conny van den Heuvel (www.DCHPhotography.com)

Martijn Oosterhuis, Foto Conny van den Heuvel (www.DCHPhotography.com)

Op donderdag 19 mei a.s vindt bij het Hof van Solms in Oirschot alweer de laatste editie van House of Comedy van dit seizoen plaats. Er staan weer 3 topcomedians geprogrammeerd en natuurlijk een opkomend comedy talent! Als afsluiter van dit seizoen komen Martijn Oosterhuis & Jim Speelmans jullie vermaken met hun absurde hersenspinsels.

Martijn Oosterhuis valt op door zijn materiaal dat direct uit het leven gegrepen is. Hij heeft een zeer grote grapdichtheid die er voor zorgt dat zowel een kleine theaterzaal met honderd man als een grote tent met vijfentwintighonderd toeschouwers een ultieme avond met comedy beleven.

Jim Speelmans is het best bewaarde geheim in de cabaretwereld. Jim staat in de comedywereld bekend om zijn originele stijl en zijn hoge grapdichtheid. Hij stond op de grotere festivals en is ook bekend van TV. Naast het spelen van zijn eigen shows is hij een productieve schrijver voor bekende en onbekende cabaretiers.

De avond zal worden gepresenteerd door MC Tim Hartog. Tim is een echte stand-upper, gezien zijn interactie met het publiek en de hoge dosis grappen.

,

Geef een reactie