13 kandidaten gaan door naar Halve Finale 8é Utrechts Kleinkunst Festival

17c3c817-bbb3-4148-9c8b-1a62482ac465Het Schiller Theater Place Royale organiseert op 14, 15 en 16 april de achtste editie van het festival. Dit jaar strijden in twee halve finales dertien kandidaten om de felbegeerde Utrechtse Kleinkunstprijs. Op donderdag 14 en vrijdag 15 april vinden de halve finales plaats. Zaterdag 16 april is de Grand Finale.

De kandidaten vormen een mix van gevestigd en aanstormend talent.
Donderdag 14 april staan 7 artiesten en/ of groepen op het podium: Ben Blom, Guusje, Laroux, De Reisgenoot, Stephan Peters , Emma Lou en Peter Sanders;
Vrijdag 15 april staan 6 artiesten en of groepen op het podium: Gwido, Les Tigres Rouges, Korneel Evers, Melanie, Zondermeer en Pewege.

Deze artiesten en/ of groepen gaan zich tijdens het driedaagse festival bewijzen op het toneel om de Utrechtse Kleinkunstprijs te winnen. Er hadden zich voor dit festival tientallen artiesten opgegeven. Deze kandidaten vormen tijdens de halve finales de ingrediënten voor een divers kleinkunst festival. De muziek theatergroep “Dan Tien in de Lucht” won in 2015 de juryprijs en publieksprijs van dit Festival. Het Festival vindt ook dit jaar weer plaats in het rijksmonument en sfeervolle Schiller Theater Place Royale in het hart van Utrecht.

,
Een reactie op “13 kandidaten gaan door naar Halve Finale 8é Utrechts Kleinkunst Festival”

Geef een reactie