De drie festivalfavorieten van Rotterdams cabaretfestival Cameretten in Theater Zuidplein

image001

Laat je woensdag  16 (uitverkocht) of donderdag 17 maart 2016 verrassen door de drie finalisten van cabaretfestival Cameretten 2015 in Theater Zuidplein. Anne Neuteboom (Juryprijs en de FACTUA Publieksprijs), Jasper Smit en Tom Montfrooy staan te popelen om ieder hún winnende programma te spelen. Geniet van deze talenten uit de grootste cabaretkweekvijver van het land. Dat wordt hoe dan ook lachen!

Anne Neuteboom | ‘WEG’
Maak kennis met Anne, een millenial. Zoals we allemaal weten zijn millenials (die losers geboren tussen 1982 en 2001) kortzichtig, individualistisch, overgevoelig, slecht opgeleid, ongeïnteresseerd, hebben ze allemaal dyslexie en ADD en krijgen ze overal een burn-out van. Dus dat belooft wat.

Jasper Smit | ‘Dikke Vriend’
Jasper zingt over hele dikke vrienden, gemiste bussen, op de Kalverstraat-met-hotel komen en katten. Want dat is vreselijk belangrijk. Met een grote glimlach gooit hij bommetjes in liedjes-vorm: vaak grappig, altijd schurend, en schaamteloos eerlijk.

Tom Montfrooy | ‘Bar’
Een man van middelbare leeftijd die worstelt met zichzelf en het alleenstaande fulltime vaderschap. Tom bekijkt, met zijn typische stevige humor, hoe zijn omgeving en de maatschappij op hem en zijn situatie reageert.

Cabaretfestival Cameretten is sinds 1966 hét podium voor beginnende cabarettalenten die de sprong willen wagen naar een professionele cabaretcarrière. Bekende namen die in het verleden het festival wonnen zijn o.a. Hans Teeuwen, Theo Maassen en Marc-Marie Huijbregts. Maar ook de nieuwe generatie cabaretiers zoals Ronald Goedemondt, Daniël Arends en Jandino Asporaat zijn dankzij Cameretten doorgebroken bij het grote publiek.

,

Geef een reactie