Vlaamse comedian Thomas Smith naar Nederland

unnamedDe Vlaamse comedian en ‘Foute vriend’ Thomas Smith staat 1 en 2 maart met zijn theaterprogramma ‘Aanwezig’ in Theater Bellevue te Amsterdam. Deze voorstellingen zijn onderdeel van de Nederlandse tournee die tot aan de zomer duurt.

Thomas Smith is een stand-up comedian pur sang. Observeren en improviseren kenmerken zijn stijl, waarbij hij zijn publiek geen moment uit het oog verliest. Daarbij kan Thomas terugvallen op een karrevracht aan comedymateriaal wat hij in ruim tien jaar heeft opgebouwd.

Thomas is een graag geziene mediagast bij onze zuiderburen. In Nederland kennen we hem voornamelijk van de TV programma’s ‘Zonde van de zendtijd’ en ‘Foute vrienden’.

Deze Vlaamse comedian met Engelse roots werd geboren in Delft. Dat hij zou terugkeren naar Nederland met een eigen programma was dus een kwestie van tijd. Nu is het zover en is Thomas de komende maanden volop ‘Aanwezig’.

Verwacht geen rode draad, maar een avond die Thomas met u maakt. Tot welke hoogte deze stijgt ligt dus ook een beetje aan u. De tournee loopt dit seizoen nog t/m juni 2016.

,

Geef een reactie