Murth Mossel headliner bij ComedyZone

Op 24 november staat Murth Mossel als headliner bij ComedyZone in Club Smederij in Tilburg op de Spoorzone. Murth is bekend geworden in theaterland door zijn optredens met de FreshWagon en Comedytrain. Momenteel speelt hij nog geregeld in het bekendste stand-up comedycafé van Nederland, Toomler te Amsterdam. Murth stond twee seizoenen in het theater met zijn tweede avondvullende voorstelling ‘1e pers. enkelvoud.’. En daarna was Murth met zijn voorstelling ‘Gunstige Ligging Ten Opzichte Van De Wereld’ in de Nederlandse theaters te zien.

murth mosselMurth is ook nog eens oprichter van het gezelschap ‘Caribbean Combo’, naast hemzelf bestaande uit Jandino Asporaat, Howard Komproe en Roué Verveer. Murth en is solo tegenwoordig weer in de Nederlandse theaters te zien met zijn nieuwe voorstelling ‘Voors en tegens’

Ook is Gerthein Boersma deze keer weer van de partij. Gerthein Boersma is een Nederlandse stand-up comedian en games- en pokerjournalist. In 2011 haalde Boersma de finale van de Culture Comedy Award. Boersma daarna verschillende wedstrijden zoals de Comedy Slam en de Delft Talent Comedy Award maar haalde ook de finale van het Griffioen/Zuidplein cabaretfestival.

Ook Edo Berger is erbij. Edo Berger is cabaretier en stand up comedian. Edo is gek op kinderen en eet alles. Hij was eerst van een oud vrouwtje die er maar één keer per week boodschappen mee deed. In 2012 stond hij in de halve finales van zowel het Leids Cabaret Festival als Cameretten.

MC van de avond: Martijn Oosterhuis

,

Geef een reactie