Boiler Room Comedy op 30 oktober op Strijp-S

Op 30 oktober, de avond van Halloween, gaat er weer angstaanjagend veel gelachen worden in het Ketelhuis op Strijp-S in Eindhoven. Headliner van de Boiler Room Comedy is Jim Speelmans. Jim Speelmans is het best bewaarde geheim in de stand-up comedywereld. Jim staat in de comedywereld bekend om zijn originele stijl en zijn hoge grapdichtheid. Hij is veruit een van de beste comedians van heel Nederland. Naast zijn optredens door Nederland en Belgie is hij een productieve schrijver voor bekende cabaretiers.

Daniel-Ryan Spaulding

Daniel-Ryan Spaulding

Ook Bram van der Velde komt het publiek amuseren met gloednieuw materiaal en steengoeie grappen. Het was vorig seizoen zo’n succes dat hij meteen weer mag komen shinen!

Je maakt verder kennis met Riza Tisserand, Sinds 2009 lid van het comedygezelschap Comedy Explosion. Niet lang daarna introduceerde collega Javier Guzman hem in zijn televisieshow Javier Guzman Presenteert: Comedy Explosion als een van zijn favoriete cabaretiers. Daarnaast werd Riza een van de vaste cabaretiers tijdens het programmaonderdeel “De Shoot Out” in het programma Guzmania.

En natuurlijk dit keer weer een toffe MC die alles aan elkaar praat, en wel niemand minder dan Daniel-Ryan Spaulding. Daniel-Ryan Spaulding is een Canadese stand-up comedian, die over de hele wereld optreed. Zijn comedy gaat over cultuur, identiteit, seksualiteit, stereotypen en persoonlijke ervaring. Hij is de allereerste comedian die heeft opgetreden in Oost-Europa en China die openlijk grappen maakt over zijn homosexualiteit en hier keer op keer succes mee boekt.

Aanstormend talent van de avond is Paul Schoolderman.

,

Geef een reactie