Opening nieuw seizoen ComedyZone Tilburg op 24 september

ComedyZone opent het nieuwe seizoen op donderdag 24 september weer met een knallende line-up show bij Club Smederij op de Spoorzone in Tilburg. Een super grappige pro comedyshow met top comedians zoals Adam Fields, een Londenaar die in Amsterdam rondloopt. Adam behoort tot de sterke, gevestigde orde van het Nederlandse stand-up circuit. Hij is een echte headliner, een top MC en ook op elk bedrijfsevenement weet hij iedereen te vermaken. Zijn materiaal is divers; van politiek getint tot de grootste flauwekul.
Comedyzone Tilburg
Vijf mannen in hotpants; wie wil dat nou niet zien. Ook de Blonde Jongens en Tim zullen op 24 september shinen in Club Smederbij op de Spoorzone in Tilburg. In 2014 wonnen zij de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Acrobatisch, muzikaal, energiek en razendsnel. Ze leerde elkaar kennen op de Arie Boomsma academie. Maar als snel bleek dat zij muzikaler waren. Nadat zij samen hun eerste voorstelling ‘Fahrad und Fuhrer’ speelden tijdens het Duitse ‘Ball-Pool Festival’ pakte ze de auto naar Tilburg.

De MC van de avond is de grappige Amsterdammer Harry Glotzbach en de avond wordt verder nog aangevuld met de aanstormende talenten Nick Donders & Jonathan Verschuren.

,

Geef een reactie