Comedyzone stand-up comedy avond met Roel C. Verburg en anderen

Een avondje lachen, gieren, brullen voor een heel klein prijsje in een van de oudste gebouwen van Tilburg. Saamhorigheid en gezelligheid in een van de mooiste steden van het land. Bij ComedyZone in Smederij Spoorzone zetten ze iedere twee maanden een knallende stand-up comedy line-up show neer met verschillende top comedians uit heel het land.

Foto (c) Vincent Frijdal

Foto (c) Vincent Frijdal

Op donderdag 28 mei met headliner Roel C. Verburg. Als een van de weinige stand-up comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek.

Spelend in stand-up comedy gezelschap de Comedy Explosion en gewapend met zijn Flying V gitaar speelde Roel C. Verburg met groot succes in vele theaters en kroegen, maar ook op festivals als Mysteryland,De Zwarte Cross en Lowlands. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes altijd een rustpunt in de voorstelling vormen, gaan bij Roel de grappen in hoog tempo door.

Bram van der Velde, een sympathieke gast met een briljante geest en een geweldig gevoel voor humor, is ook van de partij.

MC is de veelzijdige Vincent Geers. Vincent won in 2007 zowel de Jury als publieksprijs van het Cameretten Festival in Rotterdam. Naast Cabaretvoorstellingen maakt hij theatervoorstellingen, schrijft hij voor Theater, Film en Televisie, doceert en regisseert hij zowel in het cabaret als in het toneel. Vincent is o.a. vaste workshopdocent bij het cameretten festival. Als stand up comedian speelt hij in theaters, poppodia, cafe ‘s en op festivals als: Lowlands, Het Amsterdam comedyfestival en laughing matters.

,

Geef een reactie