Extra voorstelling Hartsvrienden

Foto (c) Conny van den Heuvel

Foto (c) Conny van den Heuvel

Hartsvrienden, de musical van producent Erwin van Lambaart gaat wegens aanhoudend succes een extra voorstelling spelen in het World Forum Theater in Den Haag. Deze voorstelling vindt donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) plaats om 20.00 uur. “De kaartverkoop voor Hartsvrienden gaat goed en we merken dat mensen in de regio Den Haag veel vraag hebben naar tickets. Hierdoor hebben wij besloten op 14 mei een extra voorstelling op de agenda van het World Forum Theater te zetten. Ik ben bijzonder trots op het succes van Hartsvrienden, ook omdat de voorstelling een groot nieuw publiek weet te bereiken.”, aldus Erwin van Lambaart.

Hartsvrienden vertelt het verhaal van de tweelingbroers Mickey en Edward, die bij hun geboorte worden gescheiden. Beiden groeien op in totaal verschillende milieus. Als Mickey en Edward volwassen zijn, worden ze door het lot herenigd. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de beide broers. Wanneer ze verliefd worden op hetzelfde meisje lopen de spanningen echter hoog op met dramatische gevolgen.

De complete cast van Hartsvrienden bestaat uit
Mevrouw Johnstone: Vera Mann
Zoon Mickey: Guido Spek
Mevrouw Lyons: Maike Boerdam
Zoon Eddy: Jim Bakkum
Verteller: Yes-R
Overige rollen: Bente van der Brand, Jonathan Demoor, Jacqueline Aronson, Sanne Schlette, Michiel de Meyer

Praktische informatie
Hartsvrienden is tot en met 17 mei in de Nederlandse theaters te zien. Maandag 23 maart start de kaartverkoop voor de voorstelling in het World Forum Theater Den Haag.

,

Geef een reactie