Courthouse Comedy Club brengt meer comedy in Eindhoven

Harry GlotzbachNa een geweldige kick-off met concert van New City Kings en een kleine teaser van wat het Stratumseind te wachten staat qua stand-up comedy nights brengt Courthouse Comedy Club in Eindhoven op 21 maart de eerste volledige comedy show in de grote zaal in het Tuchthuis in Eindhoven.

Harry Glotzbach is de vaste MC van Courthouse Comedy Club. Laat je verrassen door zijn bizar grappige kijk op de wereld om hem heen. Harry gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd geloofwaardig. Een bizar bezoek aan de Action, seksuele frustraties, het leven met rood haar, tandpastadopjes, de ondergang van de Panda, Steve Jobs, de hilarische pijn van het ouder worden, baantjes waar je je kapot voor schaamt, het komt allemaal aan bod met een flinke saus vileine humor eroverheen en ook met zijn gitaar en zangstem weet hij elk publiek te bespelen.

Harry is vaste comedian van het Comedy Café Amsterdam waar hij meerdere malen per maand te zien is. Ook was hij finalist van het Leids Cabaret Festival en winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival Comedy Concours en speelt hij al jarenlang op festivals als Lowlands, Paaspop, Laughing Matters, Night of Comedy, Puur Gelul, Comedy Knight en het International Comedy Festival Rotterdam.

Harry neemt iedere maand een aantal comedians met zich mee en deze editie zijn dat Bram van der Velde, Felix Heezemans en upcoming talent Paul London. DJ Habib Kachi sluit de avond weer in stijl af!

,

Geef een reactie