Koppel uit Eindhoven beleeft bijzondere Valentijnsdag in Carré bij musical Hartsvrienden

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzVoor vijf koppels was zaterdag een Valentijnsdag om niet te snel te vergeten. Op basis van hun motivatie om hun (geheime) liefde te verassen werden zij op Valentijnsdate gestuurd naar de musical Hartsvrienden in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Een sponsor koos uit ruim 1000 inzendingen vijf winnende koppels waaronder Bart en Maddy uit Eindhoven. Zij hebben elkaar afgelopen oktober in Thailand leren kennen toen ze daar allebei alleen aan het rondreizen waren. Bart: “Maddy verdient echt een leuke Valentijn, want ik heb veel te lang gewacht met het officieel maken van onze relatie. Het wordt tijd dat ik mijn angst opzij zet en haar laat merken dat ik ook echt toekomst zie in ons. Ze is lief, leuk en ook nog eens een hele mooie verschijning. Ik heb geluk met zo’n geweldig meisje! Ik wil het op een speciaal moment officieel maken en daarom verdienen we een dergelijke avond. Ze is dol op theater en hier ga ik zeker punten mee scoren!”

Meet & Greet met de cast van Hartsvrienden
Een sponsor speelde op Valentijnsdag voor Cupido zodat Bart en Maddy samen met nog vier koppels op date gingen. De koppels werden met een limousine opgehaald voor een avond in theater Carré. Het stel mocht na een rondleiding achter de schermen kennis maken met de hoofdrolspelers van de musical Hartsvrienden met Jim Bakkum, Guido Spek, Yes-R, Vera Mann en Maike Boerdam.

Na een romantisch diner met live muziek bezochten zij de voorstelling. Hartsvrienden vertelt het verhaal van de tweelingbroers Mickey en Edward, die bij hun geboorte worden gescheiden en opgroeien in verschillende milieus. Het lot herenigt ze in hun volwassen leven. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de beide broers. De spanningen lopen echter hoog op wanneer de broers verliefd worden op dezelfde vrouw, met aangrijpende gebeurtenissen tot gevolg.

,

Geef een reactie