Hofman Café opent tweemaal per maand de deuren voor theater

theater op zondagVanaf februari is er tweemaal per maand theater in Hofman Café! Elke tweede en vierde zondag van de maand presenteert het café een relaxte, intieme en verrassende middag vol theater en ontspanning. Geen moeilijke tragedies of hoogdravende kunstvormen, maar laagdrempelig theater voor iedereen. Na afloop wordt er met de pet rond gegaan en voor de liefhebber is er nog de kans om met de makers of spelers na te praten.

Iedere tweede zondag van de maand slaan Hofman Café en het Café Theater Festival de handen ineen voor een editie van Anti Kater Theater. Laat je verrassen door energieke voorstellingen van veelbelovende theatermakers. Soms oud werk, soms nieuwe uitprobeersels. De ideale invulling van je zondagmiddag, iedere tweede zondag van de maand. De eerste editie is zondag 8 februari.

Zondagmiddag 22 februari is de eerste editie van Theater Op Zondag! Iedere vierde zondag van de maand biedt Hofman Café jonge Utrechtse theatermakers een podium om hun voorstelling uit te proberen in een café setting. Voorstellingen uit elk genre komen langs (toneel, cabaret, kleinkunst, muziektheater, fysiek etc.) en worden gebracht door jonge theatermakers uit Utrecht.

Geef een reactie