Comedy Kitchen weekend lang in het Werftheater

Comedy KitchenComedy Kitchen komt een weekend lang het karakteristieke Werftheater in Utrecht op zijn kop zetten. Zes verschillende vrouwelijke comedians zorgen dan voor twee spetterende shows. Op vrijdag 23 en 24 januari word je in de wereld gezogen van Dian Liesker, Soula Notos, Jennifer Evenhuis, Janneke de Bijl, Vanessa Jorissen, en Berit Companjen. Een weekend met een bite!

Comedy Kitchen is dit seizoen terug met Fresh Meat, maar wel met een vernieuwd recept! Herkenbaarder, lekkerder, krachtiger. Comedy Kitchen is hèt uithangbord voor female comedy in Nederland. Een knallende avond vol stand-up comedy en cabaret door een vaste groep en af en toe een special guest. Op vrijdag 23 januari kun je genieten van de gortdroge humor van Dian Liesker (persoonlijkheidsprijs Cameretten), de energieke zelfspot van de Utrechtse Soula Notos (tevens lid van het Utrechtse collectief het Comedyhuis), de donkere humor van Vanessa Jorissen (Comedy Explosion) en de hilarische filosofieën van Janneke de Bijl (Toomler). Op zaterdag 24 januari kun je genieten van de absurde en rake typetjes van Jennifer Evenhuis (finalist Cameretten), wervelwind Berit Companjen (Comedy Factory, Comedyhuis), en opnieuw Soula Notos en Dian Liesker. In een andere outfit. Dat wel. Een avond met een bite! Kom ook!

Comedy Kitchen organiseert comedy nights met stand-up comedy en cabaret met een geheel vrouwelijke line up, zowel in de theaters met de huidige show Fresh Meat als in stand-up formatie op festivals en op speciale gelegenheden. Comedy Kitchen is hèt uithangbord van female comedy.

,

Geef een reactie