Engelstalige stand-up comedy avond in Eindhoven

Boiler-Room-Comedy-logoOp zondag 18 januari 2015 presenteert Boiler Room Comedy Eindhoven hun eerste geheel Engelstalig gesproken stand-up comedy avond. Zowel John Robertson uit Australie komt spelen, evenals David Deery uit de Verenigde Staten. De avond wordt gehost door de Amerikaanse Jason Waddell en uiteraard maken we weer ruimte voor een nieuw internationaal talent.

John Robertson is een Australische stand-up comedian die al 10 solo voorstellingen heeft gespeeld over de hele wereld! Hij zal in Nederland zijn show ‘The Dark Room’ spelen. In ‘The Dark Room’ wordt het publiek uitgedaagd met hilarische opdrachten, in een videogame – achtige setting, met prijzen die niemand wil en straffen die je meestal niet kunt ontlopen! Het is een avontuur, een nachtmerrie, een droom, maar vooral ontzettend grappig. U bent wel eens vaker bij shows met veel interactie geweest? Dit is de overtreffende trap!
David Deery is een buitengewoon hilarische comedian en is door velen ter wereld geliefd. Veel meer valt er niet over David te vertellen omdat we het gewoonweg genoeg vinden om te vertellen dat hij een van de grappigste mensen op aarde is.

Wees bij deze buitengewoon unieke voorstelling, veel andere kansen zul je niet krijgen!

,

Geef een reactie