Open Mic, Comedy Night in Perron 31 in Ede

Vergeet de sportschool en kom je buikspieren trainen bij Ede lacht: Open mic, Comedy Night (Special Edition). Duik op deze vrijdagavond mee in de fascinerende wereld van stand-up comedy met aanstormend en gevestigd talent uit binnen- en buitenland. Een microfoon, grappen in razend tempo en het publiek. Met alleen deze ingrediƫnten bezorgen 5 comedians en een MC u een geweldige avond. Plek van handeling: Perron 31 in Ede.

Flyer Ede Lacht 7 nov

Er is een line-up samengesteld bestaande uit gevestigde namen en aanstormend talent. Comedians en een MC die nieuwe grappen komen vertellen en uitproberen. Een primeur waar je bij wil zijn. Master of Ceremony is Said el Hassnaoui. Said ook wel bekend als WestSaid (www.westsaid.com) is een vast lid van de Comedy Explosion, winnaar van de Comedy Slam 2014 en organisator van meerdere comedy avonden in binnen- en buitenland.

Line-up:
MC: WestSaid
BOB SLAYER (UK)
AWARD WINNING COMEDIAN FROM THE UK.
(Engels gesproken)

Bob Slayer (UK)
Bob Slayer is een multiple award winning comedian. Heeft vele prijzen gewonnen in Engeland. Sinds hij op de Edinburgh Fringe Festival (grootste comedy/theater festival ter wereld) wint hij ieder jaar allerlei prijzen
en heeft hij zeer goede recensies. Bob Slayer is een verhalen vertellende comedian. Zijn stijl van comedy is ongekend in Nederland en is dus een belevenis op zich. Het is een aanrader om hem een keer mee te maken. Bob zal de volledige 2de helft optreden.

Overige comedians:
KOTS – FINALISTEN HOLLAND GOT TALENT 2014
Donald Olie
Arjan Kleton
Oscar Arnold

,

Geef een reactie