‘Kapsalon’ de Comedy in Theater Zuidplein

Zaterdag 18 oktober 2014 opent Theater Zuidplein de deuren van haar grote zaal voor ‘Kapsalon’ de Comedy, met in de cast o.a. Rotterdammer Fahd Larhzaoui. ‘Kapsalon’ biedt een kijkje in het leven van een groep vrienden die worstelen met hun achtergrond, familie, werk en relaties. Met veel humor wagen zij wisselende pogingen om hun identiteit vorm te geven. Gebaseerd op ervaringen van de spelers zelf met als resultaat een eerlijk verhaal met onvervalste humor!
‘Kapsalon’ de Comedy gaat over drie beste vrienden, dertigers, die elkaar dagelijks ontmoeten in de kapsalon van Kemal. Ze praten over hun leven; klagen over hun carrières, relaties, kinderen en schoonmoeders. Geen van hen durft de stap te wagen naar een ander meer volwassen leven. Hun gemoedelijke bestaan wordt volledig op zijn kop gezet door de komst van Esra. Haar plotselinge verschijning zorgt voor verwarring en irritatie maar ook voor een nieuwe impuls, of ze nu willen of niet…

kapsalon

Kapsalon is een comedy over vriendschap, dubbele identiteitscrisis, corruptie, Romeo en Julia, voetbal en keuzestress. De cast bestaat uit: Toprak Yalciner (‘Goede Tijden Slechte Tijden’, ‘In de Tuin’), Mohammed Chaara (‘Spangen’, ‘Costa’), Fahd Larhzaoui (‘Vox Populi’, ‘Deadline’) en Sinan Eroglu (‘Ik Driss’, ‘Woef Side Story’).

Geef een reactie