Greg Shapiro presenteert comedian Anil Desai (UK) in Theater Zuidplein

Op zaterdag 22 september opent Theater Zuidplein haar deuren voor multicomedian Greg Shapiro. ‘TheAmericanNederlander’ is onder andere bekend van Comedy Central News en BoomChicago. De in Chicago geboren Greg woont nu al 20 jaar in Nederland en introduceert met zijn show Greg Shapiro Presents internationaal comedy talent in Nederland. Op deze avond verzorgt Greg zelf het voorprogramma en presenteert hij in het hoofdprogramma comedian Anil Desai (UK) met zijn gloednieuwe show Night at the Movies. Laat je verrassen door deze meester in imitatie en wees vooral welkom bij een unieke Engelstalige comedy avond. Aanvang 20.15 uur.

Anil Desai’s energieke feel-good comedy is gebaseerd op zijn eigen levenservaring – zijn reizen, relaties en zijn liefde voor films. Zijn wervelende optredens lopen over met messcherpe imitaties waarbij hij moeiteloos schakelt en zichzelf transformeert tot de bekendste filmsterren, met een hilarisch spektakel als resultaat.

Anil Desai werd vooral bekend door zijn recordbrekende ’52 impressions in 5 minutes set’ in 2009. De afgelopen 4 jaar speelde hij door de gehele UK en werd uitgenodigd op ’s werelds beste comedy podia en internationale comedy festivals in Edinburgh, London en Melbourne. Daar trad hij op met zijn solo-shows Stand Up Chameleon en Hey, Impressions Guy.

,